Úvod » Komiksy » Star Wars Magazín 2018/03


        

Star Wars Magazín 2018/03

vyprodáno

 

Číslo produktu: A1759
EAN kód: 97718051227
naše cena:
60 Kč (Nejsme plátci DPH)

Stav: Pěkný

Obsahuje příběhy:

Poslední let Harbingeru I. - Jason Aaron, Jorge Molina
Impérium prochází kritickým obdobím. V galaxii bují rebelské síly, jejichž vymýcení je nezbytné pro udržení imperiální vlády. Takto zásadní úkol je třeba svěřit správnému týmu - elitní skupině stormtrooperů, pečlivě vybraných pro své schopnosti, neochvějnou oddanost Impériu a naprosté odhodlání zničit rebelii.
Tento tým vede nelítostný SERŽANT KREEL, bývalý imperiální špion známý jako správce her a dozorce na nechvalně proslulém pašeráckém měsíci Nar Shaddaa - muž, který se zodpovídá přímo Darthu Vaderovi. Rebelský pilot Luke Skywalker už Kreelovým útokům jednou unikl, ale ani on, ani ostatní rebelové nepocítili hněv Impéria naposledy.

Poslední let Harbingeru II. - Jason Aaron, Jorge Molina
Je doba, kdy Povstalecká aliance získala novou naději. Hrdinní povstalečtí vojáci se pokoušejí oslabit imperiální síly ovládající galaxii, Impérium však zdvojnásobilo svou snahu zneškodnit a rozdrtit každého, kdo se postaví proti jeho útlaku.
Propukají zuřivé boje, když se povstalci musejí utkat s nelítostnou mocí Impéria a jeho elitní stormtrooperskou jednotkou pod vedení nemilosrdného seržanta Kreela.
Povstaleckého ducha však nedokáže zlomit ani tato drtivá přesila. Aliance spoléhá na své vlastní hrdiny, pilota Luka Skywalkera, princezku Leiu a někdejšího pašeráka a nynějšího vojáka Hana Sola. Povstalci sázejí na to, že jim tito hrdinové zajistí vítězství...

Obsahuje sešity série Star Wars #21-22 (Last Flight of the Harbinger, Marvel 2017)

Rok a měsíc vydání: červen 2018 | Vydání: 1. | Vazba: sešit v měkkých deskách | Formát: 170 x 260 mm | Počet stran: 44 | Tisk: barevný | Vydavatel originálu: Marvel Worldwide, Inc.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

YTg3Y2