Úvod » Komiksy » Star Wars Magazín 2018/02


        

Star Wars Magazín 2018/02

vyprodáno

 

Číslo produktu: A1760
EAN kód: 97718051227
naše cena:
60 Kč (Nejsme plátci DPH)

Stav: Perfektní       viz fotky

Obsahuje příběhy:

Věznice povstalců IV. - Jason Aaron, Leinil Yu
Je doba, kdy povstalci přistoupili k rázným činům. Luke Skywalker, princezna Leia a Han Solo zajali tajnou spojenkyni Dartha Vadera, odbornici na droidy a zbraně dr. Aphru, aby z ní vydolovali informace o impériu.
Princezna dopraví Aphru do věznice Sluneční skvrna, tu však obsadí neznámý útočník, který začne likvidovat vězně. Leia a pašeračka Sana Starros jsou nuceny uzavřít s Aphrou spojenectví a pokusit se zachránit trestance před předčasnou smrtí.
Han a Luke mezitím zareagují na Sanin tísňový signál. Přilétají právě ve chvíli, kdy se neznámý útočník chystá odhalit svou totožnost...

Z deníku starého Bena Kenobiho - Jabbova pomsta - Jason Aaron, Leinil Yu
Když Luke Skywalker hledal odpověď na otázku, jak se stát rytířem Jedi, objevil deník sepsaný mistrem Jedi Obi-Wanem Kenobim. Deník popisuje Kenobiho dobrodružství v dobách, kdy dohlížel na mladého Luka na Tatooinu - včetně události, kdy Jabba Hutt najal wookieeského válečníha Černého Krrsantana, aby Obi-Wana dopadl za to, že porazil jeho hrdlořezy během velkého sucha.

Obsahuje sešity série Star Wars #19-20 (Rebel Jail, Marvel 2016 a Last Flight of the Harbinger, Marvel 2017)

Rok a měsíc vydání: duben 2018 | Vydání: 1. | Vazba: sešit v měkkých deskách | Formát: 170 x 260 mm | Počet stran: 44 | Tisk: barevný | Vydavatel originálu: Marvel Worldwide, Inc.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NzU0NG