Úvod » Komiksy » KomiksFest! revue 2


        

KomiksFest! revue 2

vyprodáno

 

Číslo produktu: A1517
EAN kód: 9788090398832
naše cena:
200 Kč (Nejsme plátci DPH)

Stav: Nové v orig.fólii     viz fotky

Druhé číslo KomiksFEST! revue kromě etablovaných autorů, jakými jsou Marjane Satrapi (autorka slavné Persepole; ukázka z chystaného alba Šitíčko), švédský post-punker Max Andersson nebo mlčenlivý norský tvůrce Jason, představuje i aktuální domácí scénu: Jaromíra 99 (komiksová adaptace Svatební košile), Jaromíra Plachého nebo Hzu Bažanta (dlouho připravovaná adaptace Čapkova Krakatitu). Novými jmény v obsahu jsou pak německý poeta Ulf K. (rovněž autor obálky), nezávislý americký tvůrce Joe Lambert či Petr Korunka s příběhem Odvážní mladí muži na visutém laně na scénář Edgara Dutky, který přináší jednu z dosud zřídkavých komiksových reflexí předlistopadového Československa.

V publicistické části zaujme rozhovor s editory brněnské komiksové revue Aargh! a rubrika „archiv“ s textem Heleny Diesing o zapomenutém géniovi rané éry komiksu Gustavu Verbeckovi. Nové číslo revue, která začala vycházet v květnu t.r. jako součást festivalu KomiksFEST!, uzavírá soutěž o nejlepší komiksy v zápisnících Moleskine.

Rok a měsíc vydání: 2008 |Vydání: 1. | Vazba: paperback | Formát: 200 x 287 mm | Počet stran: 96 | Tisk: černobílý / barevný

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MmMxYjVjND