Úvod » Komiksy » Star Wars Magazín 2017/03


        

Star Wars Magazín 2017/03

vyprodáno

 

Číslo produktu: A1765
EAN kód: 97718051227
naše cena:
150 Kč (Nejsme plátci DPH)

Stav: Perfektní       viz fotky

Obsahuje příběhy:

Vader sestřelen II.
V galaxii panuje neklid. Sithský lord Darth Vader zjistil, že povstaleckým pilotem zodpovědným za zničení Hvězdy smrti byl Luke Skywalker. Díky ilegálním kontaktům své tajné spojenkyně doktorky Aphry se Vader dozvěděl, kde by mohl Luka najít: v bývalém chrámu Jediů na planetě VROGAS VAS.
Zdá se však, že na planetě se nachází také povstalecká základna. Vader osobně vyřadí z boje celé dvě eskadry X-wingů a potom se utká s posledním povstaleckým pilotem - svým synem. Luke netuší, že Vader je jeho otec, a záměrně narazí svým X-wingem do Vaderovy stíhačky TIE. Oba přežijí, ale zřítí se mezi ruiny na povrchu planety.
Povstalci Vadera obklíčí, protože vědí, že mají první a dost možná poslední příležitost skoncovat s ním jednou provždy...

V utajení II.
Povstalci získali novou naději.
Mladý povstalecký pilot Luke Skywalker zničil největší zbraň zlého Galaktického impéria Hvězdu smrti. Imperiální jednotky mají ovšem stále přesilu.
Postalecký špion ENEB RAY působí na Coruscantu v přestrojení za imperiálního hodnostáře jménem Tharius Demo. Princezna Leia mu dává obtížný úkol: zachránit z vězeňského komplexu skupinu senátorů, kteří vystupovali proti Impériu a nyní jsou odsouzeni k popravě. Eneb brzy zjistí, že jeho úkol se ještě zkomplikuje...

Obsahuje sešity série Darth Vader #13 (Vader Down, Marvel 2016) a Star Wars Annual #1 (Rebel Jail, Marvel 2016)

Rok a měsíc vydání: červen 2017 | Vydání: 1. | Vazba: sešit v měkkých deskách | Formát: 170 x 260 mm | Počet stran: 44 | Tisk: barevný | Vydavatel originálu: Marvel Worldwide, Inc.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NzA5MGY