Úvod » Komiksy » Star Wars Magazín 2016/02


        

Star Wars Magazín 2016/02

vyprodáno

 

Číslo produktu: A1772
EAN kód: 97718051227
naše cena:
150 Kč (Nejsme plátci DPH)

Stav: Perfektní       viz fotky

Obsahuje příběhy:

Z deníku starého Bena Kenobiho: Poslední svého druhu
Když Luke Skywalker hledal odpověď na otázku, jak se stát rytířem Jedi, objevil deník sepsaný mistrem Jedi Obi-Wanem Kenobim. Kenobi ho ve svém domě nechal právě pro Luka. Deník popisuje Kenobiho dobrodružství v dobách, kdy se skrýval na Tatooinu. Následuje úryvek z tohoto deníku.

Zúčtování na pašeráckém měsíci I.
Povstalci získali novou naději. Mladý pilot Luke Skywalker zničil největší zbraň zlého Galaktického impéria, Hvězdu smrti.
Skywalker však ví, že má před sebou ještě dlouhou cestu, pokud se chce stát skutečným rytířem Jedi. Nedávno se vrátil na svoji domovskou planetu Tatooine, aby se pokusil najít něco, co by mu pomohlo naplnit jeho osud. Objevil tajný deník, který mu zanechal mistr Jedi Obi-Wan Kenobi.

Princezna Leia a Han Solo mezitím narazili na další překvapení. Když hledali vhodné místo pro novou povstaleckou základnu, střetli se s imperiální hlídkou. Nyní se skrývají na odlehlé planetě, kde je čeká šokující setkání s dámou, která se jmenuje Sana Solo. A tvrdí o sobě, že je Hanova žena...

Obsahuje sešity série Star Wars #7-8 (Showdown on Smuggler's Moon, Marvel 2016)

Rok a měsíc vydání: duben 2016 | Vydání: 1. | Vazba: sešit v měkkých deskách | Formát: 170 x 260 mm | Počet stran: 44 | Tisk: barevný | Vydavatel originálu: Marvel Worldwide, Inc.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NWE3OG